Març (3/12):Unifiquem els serveis de manera que només tindrà un únic interlocutor – Implant extern & intern – agilitzant, optimitzant costos i aconseguint resultats fruit de la implantació de sistemes de qualitat homòlogs a les seves activitats.

marzo-fm.JPG

 

 

calendario-color.JPG

,
One comment to “Març (3/12):Unifiquem els serveis de manera que només tindrà un únic interlocutor – Implant extern & intern – agilitzant, optimitzant costos i aconseguint resultats fruit de la implantació de sistemes de qualitat homòlogs a les seves activitats.”
 1. Què es FM

  Entitat pionera en actuar com a plataforma única d’Administradors Externs de Serveis Generals & Manteniment Integral d’Edificis i Oficines, que opera en tot el territori. Amb l’objectiu de gestionar, implantar i aportar una multiplicitat de serveis d’aquelles activitats dels nostres clients que no són el seu core business.

  Unifiquem els serveis de manera que només tindrà un únic interlocutor – Implant extern & intern – agilitzant, optimitzant costos i aconseguint resultats fruit de la implantació de sistemes de qualitat homòlogs a les seves activitats.

  Aportant les eines, el nostre client és l’arquitecte de les seves necessitats de:

  1.Consultors de Mitjans.
  2.Implantació de Serveis Generals.
  3.Auditors i Implants de Projectes.
  4.Outsourcing empresarials de les activitats no principals.

  En Castellano or in English http://www.famase.eu

Deja una respuesta