Pioneer institution acting as a single platform in General External Services Administration & Comprehensive Buildings and offices Maintenance, which works throughout the region, in order to manage, implement and give a multiplicity of services to our customers’ activities in the fields that are not their core business.

agrupa-proveedores.JPG

 

Entitat pionera en actuar com a plataforma única d’Administradors Externs de Serveis Generals & Manteniment Integral d’Edificis i Oficines, que actua en tot el territori. Amb l’objectiu de gestionar, implantar i aportar una multiplicitat de serveis d’aquelles activitats dels nostres clients que no són el seu core business.

 

Unifiquem els serveis de manera que només tindrà un únic interlocutor – Implant extern & intern – agilitzant, optimitzant costos i aconseguint resultats fruits de la implantació de sistemes de qualitat homòlegs a les seves activitats. 

famase-diptico.JPG

www.famase.eu

www.facilityservices.es

 

2 comments to “Pioneer institution acting as a single platform in General External Services Administration & Comprehensive Buildings and offices Maintenance, which works throughout the region, in order to manage, implement and give a multiplicity of services to our customers’ activities in the fields that are not their core business.”
  1. Entidad pionera en actuar como plataforma única de Administradores Externos de servicios generales & Mantenimiento Integral de Edificios y oficinas, que actúa en todo el territorio. Con el objetivo de gestionar, implantar y aportar una multiplicidad de servicios de aquella actividades de nuestros clientes que no son su core business.

  2. Entitat pionera en actuar com a plataforma única d’Administradors Externs de Serveis Generals & Manteniment Integral d’Edificis i Oficines, que actua en tot el territori. Amb l’objectiu de gestionar, implantar i aportar una multiplicitat de serveis d’aquelles activitats dels nostres clients que no són el seu core business.

    Unifiquem els serveis de manera que només tindrà un únic interlocutor – Implant extern & intern – agilitzant, optimitzant costos i aconseguint resultats fruits de la implantació de sistemes de qualitat homòlegs a les seves activitats.

Deja una respuesta