11/12 FM&S 61–30= 31

Hallowen

Noche de Brujas o Noche de Difuntos, es una fiesta de origen celta que se celebra internacionalmente en la noche del 31 de octubre, sobre todo en países anglosajones como Canadá, Estados Unidos, Irlanda o Reino Unido, y, en menor medida, en Argentina ,Chile, Colombia, México, Perú o el conjunto de Latinoamerica, Y gran parte de España.

Mas info y publicado en Wikipedia

Sembla que el costum d’ingerir aquestes menges -altament energètiques- prové del fet que durant la nit de Tots Sants, vigília del dia dels morts segons la tradició cristiana, es toca a morts sempre seguit fins a la matinada; amics i parents ajuden els campaners a fer aquesta dura tasca, i tots plegats consumeixen aquests aliments per no defallir.

Mes info i publicat a Wikipedia

Halloween is a holiday in many English speaking countries that is celebrated on the night of October 31st. Children wear costumes and they go to peoples’ homes saying «Trick or treat!» to ask for candy, sweets in the United Kingdom, or lollies in Australia, and then people give it to them.

More info and published by Wikipedia

@ ¿Truco o Trato ?  or Trick-or-Treat?…

,

Deja una respuesta