Setmana de la Internacionalització d’ACCIÓ…

camera_test

Del 26 al 30 de maig tindrà lloc la Setmana de la Internacionalització d’ACCIÓ, un esdeveniment imprescindible on els nostres experts al món estaran a la teva disposició per orientar-te en aquest camí a l’exterior.

Barcelona ,  Auditori World Trade Center Moll de Barcelona, s/n.

  • Conèixer noves destinacions on vendre els teus productes.
  • Prioritzar els productes i països amb més possibilitats, gràcies a les entrevistes amb els nostres experts.
  • Descobrir les més de 100 oportunitats de negoci identificades per les nostres oficines al món.

A més d’aquestes entrevistes, a la Setmana de la Internacionalització d’ACCIÓ també es realitzen diferents seminaris especialitzats, jornades que ensenyen eines per iniciar-se a l’exportació i rebre assessorament personalitzat per poder aprofitar tots els serveis que ACCIÓ t’ofereix per impulsar la competitivitat de la teva empresa.

Mes info a la publicació original Accio10

Deja una respuesta