La Generalitat Catalunya convoca l’edició dels Premis d’Excel·lència Energètica de l’any 2015

244La Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), ha convocat l’edició del Premis d’Excel·lència Energètica de l’any 2015, amb la intenció de reconèixer les empreses que hagin dut a terme projectes o actuacions remarcables en el camp de l’estalvi, l’eficiència energètica, el foment de les energies renovables i les noves tecnologies energètiques. Aquesta iniciativa s’insereix en la labor de conscienciació que realitza l’ICAEN, amb l’objectiu de promoure i impulsar iniciatives, projectes i hàbits que permetin avançar cap a un nou model energètic més eficient, socialment redistributiu i ambientalment sostenible.

 Els Premis d’Excel·lència Energètica 2015 es dividiran en les següents modalitats:

–      Actuació/Projecte: es distingirà l’empresa o entitat que hagi dut a terme una instal·lació o actuació significativa en l’àmbit de l’estalvi, l’eficiència o la diversificació energètica i/o l’aprofitament de les energies renovables.

–      Sensibilització: es reconeixerà l’empresa o entitat que hagi destacat per les seves actuacions de difusió i conscienciació en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i/o les energies renovables.

–      Internacionalització: té per objectiu premiar l’empresa o entitat que hagi desenvolupat un projecte o actuació amb projecció internacional en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i/o les energies renovables.

–      Emprenedoria i ocupació: per a l’empresa o entitat que s’hagi distingit per dur a terme una actuació o projecte empresarial innovador en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i/o les energies renovables capaç de generar riquesa i llocs de treball per al territori.

–      Trajectòria: està destinat a persones, empreses o entitats que hagin mantingut una activitat continuada i de referència en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i/o de les energies renovables.

Linkdein Cat V03El període per a la presentació de candidatures finalitzarà el proper 9 de febrer, i poden aspirar als premis totes aquelles empreses i entitats que hagin treballat en les modalitats previstes sempre que la seva activitat, resultat o benefici es desenvolupi o s’apliqui a Catalunya, i que hagin desenvolupat o dut a terme els projectes durant l’any 2014 (amb l’excepció del premi a la Trajectòria). Les propostes seran avaluades per un jurat presidit pel secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, i amb representació del àmbits de l’energia, de l’empresa i de la universitat.

Mes info a GENCAT

Deja una respuesta