Barcelona: open for business, open for innovation…

BCN | Open Challenge is a new programme to open up the city services to businesses and entrepreneurs from around the world with an interest in working in Barcelona. The city is looking for solutions that transform and improve public services, create a more inclusive city, accelerate innovation and leverage public spending more effectively to deliver better services.

2014 ajs
Barcelona City Council and Citymart.com present an international call to invite global SMEs to propose their innovative solutions to six different challenges for the city of Barcelona.
BCN | Open Challenge is a new programme to open up the city administration and services to businesses and entrepreneurs from around the world. The city is looking for solutions to transform and improve public services, create a more inclusive city, accelerate innovation and leverage public spending more effectively to deliver better services.

More info and original published in City Mart

One comment to “Barcelona: open for business, open for innovation…”
 1. Home
  Barcelona: Open for business, open for innovation
  Què és?
  BCN|Open Challenge consisteix en una convocatòria, de ressò internacional, per presentar sis reptes publicats per la ciutat de Barcelona i cercar-ne solucions. Amb aquesta crida, l’administració i els serveis municipals s’obren i es posen a l’abast d’emprenedors i petites i mitjanes empreses, tant locals com internacionals, per oferir-los l’oportunitat de proposar solucions innovadores que puguin transformar i millorar els serveis públics.

  D’entre els objectius de la convocatòria BCN|Open Challenge està el de crear una ciutat més inclusiva, accelerar la innovació i fer un ús més eficaç de la despesa pública per oferir un millor servei a la ciutadania.

  Mes info i Publicat per http://bcnopenchallenge.org/

Deja una respuesta