#StJordi2017 #DiadelLibro #RosesiLletres #PatrimoniCultural

23 d’abril es celebra el dia de Sant Jordi, San Jorge i el dia del llibre, és una data assenyalada per tots i totes i des de Famase volem compartir amb tu.

CAT

Gabriel un nen de 5 anys, ens ha regalat aquest dibuix on s’escenifica els símbols de la nostra festa cultural; llibres, roses, dracs, princeses i cavallers.

Sant Jordi, és patró de Catalunya des de l’any 1094 i és per als catalans, l’heroi protector que va vèncer el drac i va salvar la princesa, símbol de la victòria sobre el mal.

Des de 1995 la UNESCO el declara el dia internacional del llibre i la història ens fa recordar que un 23 abril morien Cervantes, Shakespeare i Inca Garcilaso de la Vega. També van néixer – o van morir – altres escriptors eminents com Maurice Druon, K. Laxness, Vladimir Nabokov, Josep Pla o Manuel Mejía Vallejo.

A més és patró d’Alemanya, Aragó, Bulgària, Etiòpia, Geòrgia, Grècia, Anglaterra, Líban, Lituània, Països Baixos, Portugal, Eslovènia i Mèxic.

23 de abril se celebra el día de Sant Jordi, San Jorge y el día del libro, es una fecha señalada para tod@s y desde Famase queremos compartirlo contigo

ESP

Una historia cultural de tots i per celebrar-ho !!

#Feliz Sant Jordi

#Gaudiu del Dia del llibre

#Gracies Gabriel

#Desde Famase

# Y hemos compartido con nuestros clientes ….

 

El amor algunas veces es tan complicado como impredecible. Pero al final lo que más valoramos son los detalles más simples, los más bonitos, los que llegan sin avisar. Y a la hora de escribir sobre sentimientos, no hay nada más limpio que hacerlo desde el corazón. Y eso hace Defreds en este libro

 

 

 

 

 

En aquest llibre, Quim Monzó parla de menjar i de beure. Julià Guillamon aplega en aquest llibre una selecció dels seus millors articles sobre el menjar i el beure, ordenats per conceptes (aigua, arròs, brou, xampany, entrepans, escudella… ). Una delícia d’un dels autors més llegits de les lletres catalanes, després de sis anys sense publicar cap llibre.

 

 

 

Imagina que toda la inmensidad de tus sueños y anhelos, tus sentimientos y emociones, buenos o malos, pudieran ponerse en fila ante tus ojos. Imagina pasarles revista, ponerles nombre y descubrir que cada nombre tiene un lugar y cada lugar una calle. 1775 son las calles de Vigo, 1775 formas de ponerle un nombre al amor.

 

Deja una respuesta